Kursusbeskrivelser

Aarhus Politihundeførerforening tilbyder kurser, som grundlæggende henvender sig til alle. Både dem, som blot ønsker almindelig afretning af hunden og  dem, som har interesse i konkurrence i det måske mest spændende af alle brugshundeprogrammer.
 
Se nærmere om struktur i holdsammensætning mv. HER>>>
 
Der gøres opmærksom på, at øre- og/eller halekuperede hunde, samt hunde af de såkaldte "kamp-/muskelhunderacer", som er opført på "forbudslisten" samt blandinger heraf, ikke kan tilbydes træning i Aarhus PH.
Brugshunderacer, som kan PH-kåres jvf. Dansk Politihundeforening, har fortrinsret.
Endvidere gøres opmærksom på, at anvendelse af pighalsbånd - herunder såkaldte "dressurhalsbånd" - ikke må finde sted i Aarhus PH.
 
 -00-
Hvalpemotivation: 
Kontakt Loni L. Pedersen - tlf. 2751 5380 efter kl. 19:00 for nærmere info. 
 
- For hvalpe af brugshunderacer mellem ca. 3-7 måneder 
- Kurserne er på 12 lektioner.
- Deltagergebyr: kr. 750,-
- Træningstidspunkt: Mandag kl. 18:00 - 19:00
- Kursusstart : Mandag d. 13. Aug 2018
- Instruktør : Brit Balle
   
På hvalpemotivationskurset er der fokus på socialisering - hvalpen lærer fornuftig omgang med både mennesker og andre hvalpe/hunde. Der vil blive lagt vægt på spor- og lydighedsmotivation ved anvendelse af godbidder og leg med bold/skind samt indkald af hvalpen. Hundeføreren undervises i hvorledes man med enkle midler kan træne med motivation og belønning frem for straf.
Adfærdshold (Kurset er sat i bero i en periode - Opstart ukendt).
 
På dette hold vil der være kompetent hjælp til at løse problemer af trænings- og adfærdsmæssig karakter. AaPH er glade for at kunne tilbyde dette kursus, for ofte mangler der instruktører med reel kompetence inden for "problemadfærd". Britt har gennem særlige kurser erhvervet sig disse kompetencer og har "kørt" denne type kurser i AaPH med STOR succes de sidste sæsonner.  
 
- Deltagergebyr: kr. 750,-
- Kurset er på 14 lektioner
- Tidspunkt:  
- Kursusstart :  
Bideindlæring/Driftfremning:
 
Driftfremmende træning/intro til det færdige forsvarsarbejde foregår i Mølleengen på onsdage fra kl. 19:15. Der oplyses fra gang til gang om næste træning - Figurant: Claus Guldborg Nyvold. 
Nærmere info herom hos Træninsleder eller Allan Jørgensen..