Dansk politihundefoening

PH Aarhus

 

 

 

 

 

     Vi starter nyt hvalpehold

Mandag den 8-8-2022 kl. 17.30

–          

–          Alder max 6 måneder

–          Der er kun plads til 8 deltagere og det er derfor først til                  mølle

–          Holdet selekteres således, at det KUN er for                                      brugshunderacer – dvs Schæfere, Malinois, Rottweilere,                  Labrador, Doberman har fortrinsret.

–         

–          Man SKAL tilmelde sig ved henvendelse til

           Peter Jensen formand@aarhusph.dk eller  24468983                

–          Pris 750,- kr for et efterårskursus

   
På hvalpemotivationskurset er der fokus på socialisering – hvalpen lærer fornuftig omgang med både mennesker og andre hvalpe/hunde. Der vil blive lagt vægt på spor- og lydighedsmotivation ved anvendelse af godbidder og leg med bold/skind samt indkald af hvalpen. Hundeføreren undervises i hvorledes man med enkle midler kan træne med motivation og belønning frem for straf.

 

Deltagerne er hovedsagligt nye hunde/hundeførere. Her trænes grundlæggende lydighed og for de, som under kuset får lyst til at træne frem mod prøve, er det Bedømmelsesprøven, som er første mål.

Der gøres opmærksom på, at øre- og/eller halekuperede hunde, samt hunde af de såkaldte “kamp-/muskelhunderacer”, som er opført på “forbudslisten” samt blandinger heraf, ikke kan tilbydes træning i Aarhus PH.
Brugshunderacer, som kan PH-kåres jvf. Dansk Politihundeforening, har fortrinsret.
Endvidere gøres opmærksom på, at anvendelse af pighalsbånd – herunder såkaldte “dressurhalsbånd” – ikke må finde sted i Aarhus PH

.

 

 

 

 

.